Nyhetsbrev oktober 2016
4 november, 2016
Välkommen Ingrid Elison, vår nya kollega!
23 januari, 2017
Visa allt

Snart höjer vi priset

Förbättringsarbete i praktiken under Grundutbildningen. Från vänster: Christer Ålund, transportör, Engbergs Transportsystem. Titti Larsson, GM-Assistent, Luftfartsverket. Gudrun Sundvall, redovisningsekonom, Göteborgs Energi.

Vi har hittills tränat och utbildat hundratals personer

Anmälningar till nästa omgång av vår populära Lean Grundutbildning börjar redan att fyllas på! En kursomgång är redan fulltecknad. Har du inte redan anmält dig eller dina medarbetare? Passa då på att göra din anmälan redan nu innan vår prishöjning den 31 december! För då höjer vi priset från 51.400 kr till 54.400 kr.

Lean Grundutbildning
Start 3 februari, 2017
För dig som är ledare eller internt stöd eller arbetar i en verksamhet inriktad på processorienterad verksamhetsutveckling. Du vill sätta dig in i både verktyg och  bakomliggande tankesätt. En oerhört omtyckt utbildning, med mycket praktisk träning och som alltid får högsta utvärdering. Utbildningen ger rustning och djupkunskap för insiktsfullt förbättringsarbete. Några röster om utbildningen:

”Fått mig att tänka helt annorlunda. Har utvecklat mig på ett mycket positivt sätt. Fantastiskt många polletter har ramlat ner. Har lärt mig hur viktigt det är att reflektera, att ta sig den tiden.”

”Jag tycker ni har presenterat Lean filosofin på ett ödmjukt och behagligt sätt. Det är bra att utbildningen är utdragen över tid så att det funnits möjlighet att återgå till våra verksamheter för att prova på och reflektera.”

”Det har varit jättebra! Utbildningen har gett verktyg för att förstå Lean filosofin på många olika plan – både personligt och ur verksamhetsperspektiv. Det har känts så gediget och genomtänkt. Inget är lämnat åt slumpen.”

För mer information och anmälan XX