Inför hösten har vi spännande saker att berätta…
6 juli, 2017
C2U and Lean Concepts – a merger with exceptional strategic fit
C2U och Lean Concepts – ingår ett strategiskt samgående från 1 september 2017
26 augusti, 2017
Visa allt

Välkommen höst och välkommen till oss!

Som när varje sommar går mot sitt slut undrar man varför det gick så fort och vart den efterlängtade värmen tog vägen. Men så kommer hösten med den sköna friska luften, nya utmaningar på jobbet och nya friska tag som ska tas.

För oss på Lean Concepts är en av hösten höjdpunkter att den 18 september få träffa en ny grupp deltagare på vår totalt 9 dagar omfattande och mycket uppskattade utbildning. Det är alltid lika spännande att upptäcka vilken kombination av branscher och erfarenheten som kommer med en ny kombination av deltagare. Reflektionerna från vårens utbildningsgrupp vittnar om att något händer på djupet av oss när vi lär tillsammans och med erfarenhet vid vår sida.

Vi står redo för dig.

För dig som ser problemlösning och utveckling som en naturlig del av det dagliga arbetet.  För dig som tänker att varje medarbetares kunskap och engagemang är avgörande för er framgång och ert resultat.  För dig som är redo att utmana i dina erfarenheter och vill utveckla din egen förmåga och kunskap kring lean som tanke- och arbetssätt. Vi delar med av oss av många års kunskap och erfarenhet omsatt i praktiska uppgifter kombinerat med teori. För att läsa mer information om utbildningen kan du klicka här. Anmäla dig gör du på samma sida under 2017-09-18 | LEAN GRUNDUTBILDNING| Stockholm, där det också finnas mer detaljerad information om datum och priser etc.

Vill du ringa och ställa frågor direkt till oss om utbildningen eller om annat du tror vi kan bidra med är du varmt välkommen att göra det.

Tillsammans kan allt förbättras. Allt!

Paula Braun

070 688 98 63